Historia

Vllazerit Salihu nga e majta ne te djathten Shabani, Enveri, Ismeti, Mahmuti dhe Ramadani, mungon Xhaferi

Familja Salihu u vendosën ne Bellopojë te Llapit ne vitin 1877 kur u shpërgulen nga Toplica përkatësishte nga vendi Llumnica me qerre te drunjtë, me nje saq dhe nje cerep.

nga i cili u nxuar buka ende e papjekur per te shpëtuar nga ushtaret serbe të etur per gjak shqiptari.

 

Diku rreth 95 % e families Salihu jetojnë sot ne Prishtine, dhe vendet te tjera te Botës.

Faleminderit RTK Paradox  per këte video te datës 07.08.2015

Foto e Vitit 1969 Llape / Kosove, Emini me Rrahmanin (Babgjyshi im i lindur me 1899) Babai i Eminit dhe Rrahmanit Ejupi u vra ne Merdar te vitin 1912 duke luftuar me Serbet pushtues.

Ramadan Salihu me mesat Rina dhe Liza

Ma i vjetri i Familjes Ramadani i lindur me 01.05.1928, foto e vitit 12.2014

Axha Enver

Kommentar schreiben

Kommentare

  • Naim (Mittwoch, 04. Februar 2015 19:55)

    Test

Bitte geben Sie den Code ein
* Pflichtfelder